Palvelut

Sisäseinien ja kattojen maalaukset, ja sisustusremontit

Uusi ilme ja viimeistelty seinäpinta tuo uutta ilmettä jokaiseen kotiin ja tilaan! Maalaus-, ja sisustusremonttityöt toteutamme joustavasti ja palveluumme kuuluu tilojen suojaus ja loppusiistiminen.

Maalauspalvelut

Maalaamme kaikki sisäpinnat, niin seinät, katot, kuin ovet ja karmit. Palveluumme kuuluu pohjatyöt aina vanhojen tapettien poistosta ja pintojen tasoituksesta lähtien.

Sisustusremontit

Eri materiaalit ja viimeistelyt toimivat hienosti yhdessä. Esimerkiksi rapattu pinta ja persoonallinen tapetti tai mieleiselläsi värillä maalattu seinäpinta luo kauniin kokonaisuuden.

Kattomaalaukset

Onnistuneet kattomaalaukset toteuttaa Maalausliike M. Annola Oy

Kun katto alkaa olla uuden maalipinnan tarpeessa, ammattilaismaalarimme ovat palveluksessasi! Teemme kattomaalauksia niin kotitalouksien, taloyhtiöiden, yrittäjien kuin monien muidenkin asiakkaidemme tarpeisiin. Huolellinen maalaus antaa katollesi paitsi näyttävän ilmeen myös pitävän suojan.

Tilaa kattomaalaus ammattilaiselta, saat kauniin ja kestävän katon

Ennen katon maalausta tarkastamme katon kunnon. Teemme tarvittavat paikkaukset, käsittelemme katon sammaltuhoaineilla ja teemme pesut. Maalaamme katon huolellisesti peittävällä jäljellä ja teemme tarpeen mukaan suojakäsittelyn värillisellä tai värittömällä aineella. Voimme myös pinnoittaa vaurioituneet vesikourut.

Käytämme työssämme laadukkaita tuotteita ja oikeaoppisia tekniikoita, joilla katto saa kauniin maalikerroksen. Hyvin maalattu ja pinnoitettu katto kestää auringonpaistetta, sateita sekä myrskyjä säilyttäen eheän ulkoasunsa.

Kruunaa rakennuksesi ilme ja tilaa kattomaalaus meiltä!

Kattopesut

Kattopesuilla katto siistiin ja kestävämpään kuntoon

Säätilat ja muut ulkoiset rasitteet kuormittavat kattoa. Esimerkiksi tiilikatto altistuu helposti sammaleen ja jäkälän kasvulle, myös muut roskat ja siitepöly kasaantuvat katoille helposti. Talvikelit, pakkanen ja jää jättävät omat jälkensä kattoon.

Ammattilaisen tekemällä pesu- ja suojakäsittelyllä voidaan parantaa merkittävästi katon elinikää. Huollettu katto vaikuttaa positiivisesti myös koko rakennuksen ilmeeseen!

Kattopesut kaikille kattotyypeille

Teemme kattopesut tiili-, mineriitti- ja peltikatoille korkeapainepesumenetelmällä. Pesemme katon roskista, lehdistä ja kasvustosta, minkä jälkeen katto voidaan tarpeen mukaan maalata ja paikata sekä suojakäsitellä.

Käytämme työssämme kullekin kattotyypille sopivia pesu- ja suoja-aineita, jotka ovat omiaan pohjoisen sääolosuhteille. Tutkimme aina huolellisesti huollettavan katon kunnon, jotta voimme suunnitella pesut ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet mahdollisimman tarkkaan.

Tilaa kattopesu säännöllisesti, niin vältyt kattovaurioilta – samalla saat siistin ja kestävän katon. Pesemme niin omakotitalojen, taloyhtiöiden kuin liikehuoneistojenkin katot. Kysy myös seinien ja pihakivetyksien pesuja!

Sisätilojen tasoite- ja rappaustyöt

Teemme kaikki sisäpintojen rappaus ja tasoitetyöt ammattitaidolla käyttäen laadukkaita ja tunnettuja tuotteita.

Katot ja seinäpinnat joko liipataan sileiksi tai jätetään koneellisesti ruiskuttaen nk. roiskepinnalle halutusta lopputuloksesta riippuen.

Seinäpintojen ja kattojen tasoitetyöt

Tasoitamme ja oikaisemme kaikki sisätilojen seinäpinnat ja teemme sisäseinien pohjatyöt ennen tapetointia tai maalausta. Kosteiden ja märkätilojen tasoitetyöt koostuvat niin paikkarappauksista, oikaisuista ja kaikkien pintojen tasoituksista.

Sisätilojen ja seinäpintojen rappaukset

Rappauksella seinäpinta tai tiilipintainen tulisija saa uuden ilmeen! Rappaamme uudis- ja saneerauskohteiden harkko- ja tiilipinnat toiveidesi mukaan, toteutamme erikoisemmatkin sisustusrappaukset.